Rotmg: Nasıl hızlı karakter maxlanır?

Yayınlandı: Ağustos 10, 2017 / Resimler

Rotmg oyundunda tüm karakterlerin kendine has özellikleri vardır. Mesela Knight kalkanı ile düşmanları sersemlete biliyorken Rogue görünmez olup düşmanlarını rahatlıkla yenebiliyor. Ama bu özellikle yeterli değil.  Tüm karakterin kendine özgü statları vardır. Mesela Knight’ın 200 canı ve 7 hızı varken, Rogue’nin 150 canı ve 15 hızı var. Bu statlar her level atladığımızda yükselir. Ama 20 seviyedeyken bile (son seviye) statlar bizim için yeterli olmuyor. Bu yüzden oyunda bu statları yükseltebileceğimiz iksirler bulunmakta. Bu iksirler çoğunlukla zindanlarda bulunur fakat farklı yollarlada elde edilebilir. Sorun şu ki zindanlar max olmayan bi karakterin tek başına geçmesi için çok zordur. Böyle zindanları güçlü bir ekiple geçmenizi öneririm fakat öbür tüm zindanlara göre max olmayan karakterler için kolay bir zindan var, bu zindanın adı “Sprite World” bu zindana ulaşmak için rastgele bir realmın ortasına gidin. Sonra Siyah zeminli bölgeyi bulun.orada mor renkli hayaletimsi canavarlarda olacaktır. Bu canavarların yanında dolaşar küçük beyaz yıldızlar Sprite world’un kapısını düşürür. Sprite worldlarda iyi şanslar 🙂

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )