Paladins

Yayınlandı: Nisan 7, 2017 / Resimler

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere “Paladins” oyununu tavsiye ediyorum. Bu oyun aslında “Overwatch” oyununun ÇOK benzeri olarak nitelendirilebilir. Açık Beta’da olan bu FPS oyunumuzun amacı oyun modlarına göre değişebilir:

Siege: Bu oyun modunda galibiyeti elde etmek için takımınızın skorunun 4 olması gerekir, skorlar haritanın ortasında çıkan kontrol noktası’nı(daire bir alan) ele geçirmek ve ele geçirme sonrası ortaya çıkan vagonun başarıyla ittirilmesi sounucu kazanılır.

Survival: Bu oyun modu ise hayatta kalma üzerine kuruludur. Galibiyeti kazanmak için takımınızın skoru 5 olması gerekir. Her raund hayatta kalan takım 1 skor elde eder, ayrıca raundun sonlarına doğru bir bulut etrafı sarmaya başlar ve o buluta yakalananlar diskalifiye edilir.

Competitive(Rekabetçi): Bu oyun modumuz “Siege” modu ile aynıdır fakat bu oyun modundaki galibiyetleriniz ve mağlubiyetleriniz hangi karakter ile oynadıysanız o karakterinizin “Rating”ini düşürür. Ratingleri en yüksek olan oyuncular dünya sıralamasına girerler ve ödül olarak karakterlerinin resiminin etrafına bir kaplama kazanırlar.

Oyunumuzda 4 tip karakter bulunur:

Damage(Atak): Tyra, Viktor, Bomba Kral, Cassie, Sha Lin, Drogoz ve Kinessa.

Flank(Çevre): Maeve, Evie, Buck, Skye, Androxus ve Lex.

Front Line(Tank):Fernando, Makoa, Barik, Inara, Ruckus ve Torvald.

Support(Destek):Ying, Grover, Mal’damba, Pip ve Grohk.

Yorum bırakın